България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Новата постановка "А помните ли?" ще зарадва любителите на театъра

Спектакълът е с разкази на Йордан Йовков, Чудомир и Елин Пелин, каза актьорът Любомир Бъчваров пред Bulgaria ON AIR

07.04.2017 | 10:05 Редактор: Иван Берберов
Новата постановка

Кои са "актьорите със сребро в косите" и коя е новата постановка, която печели зрителите, разказват актьорите Гинка Станчева, Любомир Бъчваров и режисьорът Никола Петков. 

Новата постановка "А помните ли?" ще зарадва любителите на театъра. Тя ще се изиграе утре в 17:00ч. в бившото кино "Васил Левски", сегашния "Арт Ситицентър".

"Като всяко добро нещо, ние актьорите "със сребро в косите си" решихме да продължим. Това е една великолепна идея с разкази на Йордан Йовков, Чудомир и Елин Пелин", каза актьорът Любомир Бъчваров пред Bulgaria ON AIR. 

Режисьорът Никола Петков подготвя публикуването на книгата "Артисти със сребро в косите". Тя разказва за живата на театралните актьори във и извън работното място. Премиерата ѝ се очаква на 26 април в 18:00ч. в Народната библиотека. 

"Това е много интересна и пъстра книга. Артистите споделят своя живот в театъра и киното. Има горчиви неща, има и вълнуващи. Книгата се издаде с помощта на издателство "Пощенска кутия за приказки", сподели Петков.

На 24 май се очаква премиера на друг спектакъл - "Пролетна измама". Той ще дебютира в град Оряхово, а на 26 май постановката ще се играе и в София.

Чуйте още!