Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Обединени патриоти: Националистите набират голяма скорост в Европа и света

Александър Сиди от коалицията заяви пред Bulgaria ON AIR, че либералният модел, в който живеем, се разпада пред очите ни

08.03.2017 | 21:30 Редактор: Жанета Нейкова
Обединени патриоти: Националистите набират голяма скорост в Европа и света

Обединените патриоти са тръгнали към изборите на 26 март с една цел - победа. Александър Сиди от коалицията заяви в "Денят ON AIR", че вижда как в Европа и света патриотичните сили набират много голяма скорост. 

"Либералният модел, в който живеем последните години, се разпада пред очите ни. Хората искат повече сигурност и права в собствените си държави", категоричен бе кандидатът за народен представител. 

Сиди посочи пред Bulgaria ON AIR, че Обединените патриоти са доказали, че са незаобиоколим фактор, който е постигнал това, което винаги е искал, а именно да измести ДПС от позицията на балансьор в управлението. 

"Когато всички политически сили се делят на леви и десни, ние показахме, че можем да се обединяваме", отсече политикът.

Общинският съветник на Пловдив каза още, че българският патриотизъм не може да бъде нито вляво, нито вдясно. 

"Той е идеология, която има точно и ясно определени граници на българския национален интерес, като те не са нито леви - в посока Русия, нито десни - в посока Брюксел", отбеляза гостът на телевизията.

Александър Сиди заяви, че коалицията няма да избира между ГЕРБ и БСП след изборите при съставянето на следващ парламент. 

Той вярва, че избирателят ще им даде сили да участват във властта с достатъчен брой депутати.