Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Реформатор: Младите да се консолидират, а не да стягат куфарите и да бягат

Инвестирането в човешкия ресурс е ключовият фактор за развитието на една икономика, каза Виктор Гусев пред Bulgaria ON AIR

03.03.2017 | 21:20 Редактор: Жанета Нейкова
Реформатор: Младите да се консолидират, а не да стягат куфарите и да бягат

Младите хора трябва да вземат една по-ясна позиция в случващото се в страната и да се консолидират в едни общи идеи и ценности, които биха спомогнали за развитието на нашата държава. Много по-лесното е човек да стегне куфарите и да избяга.

Това каза в студиото на "Денят ON AIR" кандидатът за депутат Виктор Гусев от коалиция Реформаторския блок-Глас народен. 

Той е на мнение, че Реформаторите са доказали, че могат и знаят още по време на участието си в предишния парламент и опитът, който са придобили, е шанс за младите членове на коалицията да се учат.

Като основно послание в предизборната програма, зад което коалицията стои, гостът на Bulgaria ON AIR определи образователната реформа.

"Образованието и инвестирането в човешкия ресурс са ключовият фактор за развитието на една икономика. Трябва да разберем, че движещото са хората и те трябва да бъдат развивани постоянно", смята политикът.

Виктор Гусев бе категоричен, че следващото управление трябва да бъде дясноцентристко.

"Трябва ни силно правителство и да бъдем консолидирани", посочи той.

Гусев заключи, че Реформаторският блок не подкрепя идеята за коалиция между ГЕРБ и БСП, защото според него това би било странно и безпринципно.