Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Евгени Михайлов в ДОСТ, за да продължи България проевропейския си път

Ще помогна на страната да избегне бъдещо управление на БСП и ДПС, закани се режисьорът в студиото на Bulgaria ON AIR

22.02.2017 | 19:58 Редактор: Тодор Петров
Евгени Михайлов в ДОСТ, за да продължи България проевропейския си път

Вчера стана ясно, че режисьорът Евгени Михайлов  е част от гражданската квота на ДОСТ за предстоящите парламентарни избори. Самият той призна в предаването "Денят ON AIR", че е изненадан от големия шум, който е предизвикало водачеството му в листата на 24-и избирателен район в София.

"В момента сме изправени пред съдбовен момент - ще продължи ли България проевропейския си път или ще бъдем отклонени в посока Евразия. Вчера представителите на БСП заявиха, че ще действат за излизане на страната от НАТО. ДПС си показа скачения съд с "Атака". Маските паднаха", заяви гостът в студиото на Bulgaria ON AIR.

Запитан как от СДС е стигнал до ДОСТ Евгени Михайлов отговори, че винаги е защитавал правата и свободите на българските мюсюлмани. Той подчерта, че СДС е бил в основата на протестите за възстановяване на имената им. 

"В СДС можеше да се влеят всички антикомунистически хора. Точно тогава Държавна сигурност и БКП създадоха изкуственото образование ДПС", настоя режисьорът. 

Според него се води пропагандна война, която да ни насъсква срещу Турция, а да провокира любов към Русия. 

"Уважавам Лютви Местан, защото в момента, в който видя, че ДПС се ориентира в проруска посока, направи рязък завой, който му коства поста и много критики. Ще помогна на страната да избегне бъдещо управление на БСП и ДПС", каза още Михайлов в студиото на Кузман Илиев.

Той е категоричен, че е трябвало всички десни, които припознават евроатлантическите ценности, да бъдат заедно на предстоящите избори.

Целия разговор вижте във видеото:

 


1
2 rate up comment rate down comment 1
Pavel_Ganchev
преди 7 години
След джихадистките - камикадзета дойде ред и на "евро- атлантическите- политически такива! Какво ли му е обещал пророк Местан на Евгени Михайлов? 70 девственици, 70 000 евро или просто е повярвял рязко в Аллах?! 1) Местан със сигурност е наясно със задкулисните игри в българската политика.2) Може да не е донасял, но самият факг, че се е включил в ДПС, достигнал е до върха на ръководството и, целувката му със Станишев, риториката му и т.н. не говорят за някакъв катарзис дори след изгонването му от там!3) Продължава да мълчи по тези въпроси, което говори или за страхливост от кагебистите или (по- скоро), защото и Доган може да каже доста нелицеприятни неща за него. И в двата случая Местан няма место в българската политика, дори без да се интересуваме от въпроса (а той не е никак маловажен!) за връзките му с Ердоган!4) Като имаме предвид промяната в дипломатическите отношения между Турция и Русия и изгонването му от ДПС, с най- голяма вероятност става въпрос за промяна на господаря, но не и на "професията", както и на желанието му НА ВСЯКА ЦЕНА да остане в политиката,- т.е същото, което виждаме и в Сидеров и Бареков и в самата Нинова и в отцепването на ДСБ от СДС и сега в Михайлов!5) Ако "Москва не вярва на сълзи", на нашите политици вече трябва да им е пределно ясно, че София не вярва (вече) на заявления в предизборните програми!Това е съвсем вкратце по тези въпроси, но мисля, че е напълно достатъчно. Сигнализирай за неуместен коментар