Денят ON AIR

Всеки делник от 19:30 часа
още

Евгени Михайлов в ДОСТ, за да продължи България проевропейския си път

Ще помогна на страната да избегне бъдещо управление на БСП и ДПС, закани се режисьорът в студиото на Bulgaria ON AIR

22.02.2017 | 19:58 Редактор: Тодор Петров
Евгени Михайлов в ДОСТ, за да продължи България проевропейския си път

Вчера стана ясно, че режисьорът Евгени Михайлов  е част от гражданската квота на ДОСТ за предстоящите парламентарни избори. Самият той призна в предаването "Денят ON AIR", че е изненадан от големия шум, който е предизвикало водачеството му в листата на 24-и избирателен район в София.

"В момента сме изправени пред съдбовен момент - ще продължи ли България проевропейския си път или ще бъдем отклонени в посока Евразия. Вчера представителите на БСП заявиха, че ще действат за излизане на страната от НАТО. ДПС си показа скачения съд с "Атака". Маските паднаха", заяви гостът в студиото на Bulgaria ON AIR.

Запитан как от СДС е стигнал до ДОСТ Евгени Михайлов отговори, че винаги е защитавал правата и свободите на българските мюсюлмани. Той подчерта, че СДС е бил в основата на протестите за възстановяване на имената им. 

"В СДС можеше да се влеят всички антикомунистически хора. Точно тогава Държавна сигурност и БКП създадоха изкуственото образование ДПС", настоя режисьорът. 

Според него се води пропагандна война, която да ни насъсква срещу Турция, а да провокира любов към Русия. 

"Уважавам Лютви Местан, защото в момента, в който видя, че ДПС се ориентира в проруска посока, направи рязък завой, който му коства поста и много критики. Ще помогна на страната да избегне бъдещо управление на БСП и ДПС", каза още Михайлов в студиото на Кузман Илиев.

Той е категоричен, че е трябвало всички десни, които припознават евроатлантическите ценности, да бъдат заедно на предстоящите избори.

Целия разговор вижте във видеото: