Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Обединен ДОСТ устремен да разчупи феодалния модел на ДПС

Ще имаме представители от Западна Европа в нашите листи, каза Орхан Исмаилов пред Bulgaria ON AIR

16.02.2017 | 20:23 Редактор: Луиза Божинова
Обединен ДОСТ устремен да разчупи феодалния модел на ДПС

Лидерът на НПСД Орхан Исмаилов обяви в предаването "Денят ON AIR", че се обединяват с ДОСТ в името на това да разчупят феодалния модел на ДПС.

Аз врагове нямам, но имам опоненти. Ако на тези избори ДПС се явява основен конкурент, аз съм "за" това, заяви Исмаилов.

Той  разкри, че обединението ДОСТ се е образувало по естествен път, тръгнало е по техните структури, които са предположили, че по-добрият вариант е да се явят съвместно с партията на Лютви Местан на вота.

Логото на обединението ще е: "Свободни и достойни с ДОСТ".

"Ще имаме представители от Западна Европа в нашите листи, може би и на водачески места", разкри Исмаилов в студиото на Владимир Сиркаров.

Листите ще бъдат анонсирани на 21 февруари, а програмата ще излезе на 24 този месец, когато ще има и откриване на предизборната кампания на обединението.

Все още не е решено коя листа ще води лидерът на НПСД, но той посочи, че "иска да води битките, където са най-тежките противници."

"На тези избори има много голямо наддаване. Мисля, че ние сме реалисти, не сме популисти и всичко това, което казваме и го има в платформата, ще гледаме да го изпълним", каза Исмаилов. "Но да развържем кесията, да обещаваме неща, които не могат да се случат - не, това не е наш приоритет", заключи той пред Bulgaria ON AIR.

Целия разговор вижте във видеото: