Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Предизборната кампания ще е мръсна и компроматна, прогнозират от "Воля"

Поставили сме си за цел да събудим гражданското общество, каза Стефан Августинов пред Bulgaria ON AIR

07.02.2017 | 20:42 Редактор: Луиза Божинова
Предизборната кампания ще е мръсна и компроматна, прогнозират от

Предизборната кампания ще е мръсна и компроматна, със сигурност ще има и измислени истории. Очакваме всеки да чуе всичко. Картелът си отива и единствената формация, която може да промени нещо е "Воля" на Веселин Марешки.

Това каза Стефан Августинов от движение "Воля" в предаването "Денят ON AIR". По думите му играта е стигнала до там, че вече няма морал и всичко е позволено, стига да бъде постигната целта.

"Поставили сме си за цел да събудим гражданското общество, което политическият картел мачка години наред", заяви Августинов в студиото на Владимир Сиркаров. "Българинът има висок праг на търпимост и това, което ние ще се опитаме да направим е да разбуним това, което се е случвало", допълни гостът.

Августинов обяви, че не искат да са политически ориентирани и определи хората от "Воля" като прагматици, професионалисти и патриоти.

"Хората имат много богат избор - да искат България такава каквато е, с едни и същи хора, които ще се появят и отново ще направят същото, имат избор и да рискуват, да гласуват за нас и да изхвърлят от играта политическия картел", заключи той пред Bulgaria ON AIR.

Целия разговор вижте във видеото: