Денят ON AIR

Всеки делник от 19:30 часа
още

Ще бъдем основен политически фактор в следващия парламент, заяви Атанас Стоянов от ПФ

Той коментира пред Bulgaria ON AIR защо смята, че Патриотичният фронт би се превърнал в "незаобиколим играч"

24.01.2017 | 20:03 Редактор: Жанета Нейкова
Ще бъдем основен политически фактор в следващия парламент, заяви Атанас Стоянов от ПФ

Ние от Патриотичния фронт (ПФ) и Обединените патриоти не залитаме наляво и надясно, ние не водим политически пазарлъци. Сигурен съм, че не само ще сме трета политическа сила, но и ще бъдем основен политически фактор в следващия парламент.

Това каза Атанас Стоянов от ПФ в "Денят ON AIR". Народният представител коментира още къде е неговата политическа партия в разразилото се противоборство между ГЕРБ и БСП и дали ще изберат страна.

Пред Bulgaria ON AIR Стоянов заяви, че партията подготвя много добра и ясна програма, която иска да представи на българското общество.

"Убеден съм, че всичко, което сме постигнали със собствени усилия ще бъде награждавано и занапред", сподели Стоянов по повод програмите, които са разработили Патриотите.

Когато бе попитан дали тези предприети действия не биха ги превърнали в незаобиколим играч, народният представител категорично отбеляза:

"Добре е да има трайна политическа сила, която да олицетворява българския национален интерес. Все пак трябва да има родолюбци, които да отстояват народните ценности!"

Относно различните обещания, които отправят партиите към избирателите по време на изборна кампания, Стоянов предупреди:

"Ние не се стремим да пускаме прах в очите на хората".

Той посочи как преди две години не са били подготвени, за да влезнат в изпълнителната власт, но сега партията си е научила урока и днес повече са нещата, които ги събират, отколкото разделят.