Милен Михов, ПФ: В речта си Радев действа като пилот от американските филми

"Получи целеуказание, прихвана целта и я отстреля с четири думи, принуждавайки депутатите да напуснат залата", посочи той пред Bulgaria ON AIR

20.01.2017 | 10:02 Редактор: Жанета Нейкова
Милен Михов, ПФ: В речта си Радев действа като пилот от американските филми

Президентът Румен Радев има самообладание и действа като пилот от американските филми. Той получи целеуказание, прихвана целта и я отстреля с четири думи, принуждавайки народните представители да напуснат залата.

По този начин доц. Милен Михов от Патриотичния фронт коментира пред репортер на Bulgaria ON AIR първата реч на новия държавен глава, която предизвика неодобрение в част от народните представители и накара някои от тях да излязат от залата. 

Според депутата напускането на залата на някои представители на Патриотичния фронт "беше пресилена и емоционална реакция". 

Доц. Михов каза още, че речта на Румен Радев е изпълнила целта си. Той каза много важни неща, които трябваше да бъдат чути. Постави много важни въпроси. Това беше една необходима и точна реч, категоричен е народният представител от Патриотичния фронт.

Той определя новия държавен глава като човек със самостоятелно поведение, самостоятелна политика, а това е добре за страната.