Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Васка Горанова за местните избори в "Младост": Очаквах повече, но продължавам напред!

Проблемите на квартала не успяха да изплуват, коментира Тодор Цанев пред Bulgaria ON AIR

09.11.2016 | 19:54 Редактор: Луиза Божинова
Васка Горанова за местните избори в

На 6 ноември жителите на столичния квартал "Младост" освен за президент и на националния референдум, гласуваха и за кмет на района. Тодор Цанев, шеф на градската организация на АБВ и Васка Горанова, кандидатът за кмет на коалиция АБВ-"Гергьовден", която отпадна от надпреварата, коментираха избора за кмет пред Bulgaria ON AIR.

В репортаж, излъчен в предаването "Денят ON AIR" Цанев подчерта, че коалицията бележи двоен ръст от вота преди една година.

"Местни избори бяха осакатени, умишлено бяха скрити зад президентския вот. Проблемите на "Младост" не успяха да изплуват", посочи той.

"Моят резултат е градивен, двойно съм повишила резултатите от миналата година, понеже се явявам за втори път като кандидат-кмет на "Младост". Очаквах повече, но продължавам напред", каза Горанова.

Цанев заяви, че очакват още през следващата седмица да се възобнови работата на Столичния общински съвет, за да започне обсъждането на Бюджет 2017.

"Президентските избори в неделя спрягат двама кандидати, които са силно партийни, но аз се надявам, че хората са достатъчно интелигентни, за да направят най-разумния избор", коментира той.

"Сигурна съм, че жителите на "Младост" ще направят своя избор така, както те сами решат", заключи Горанова.