Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Силвия Кацарова: В България няма средна класа, ще има ново геополитическо прекрояване

Певицата изпраща успешна 2022 година

30.12.2022 | 20:39 Редактор: Вяра Димова

Каква беше годината за любимката на публиката Силвия Кацарова?

"Това са най-хубавите дни от годината. Смело мога да потвърдя, че годината беше много хубава. Дано и за другите да е такава", каза Силвия Кацарова в студиото на "Денят ON AIR".

Най-важният урок, според нея, са добрините.

"Благодаря на Биляна Тончева, която преди няколко дни организира над 100 приятелки, събрахме средства за ремонт на детска клиника за онкологични болести в "Царица Йоанна – ИСУЛ". Направихме и голям концерт в НДК, помогнахме на бедстващи села", разказа певицата.

Според нея в държавата трябва да се говори повече за мир, а не за война и оръжия. "Две години ни уверяват, че полагат големи грижи за здравето на човечеството. Изведнъж - свръхпроизводство на оръжия и война. Има ли справедлива война?", попита тя.

Певицата категорично изрази мнение, че в България няма средна класа.

"Това е сценарий. Може би ще има ново геополитическо прекрояване в света. Такива са моите изводи. Вълнува ме бъдещето на нашата планета. Постоянно ни говорят, че сме над 8 млрд., че планетата Земя няма ресурса да ни изхрани. Ударът е върху семейството", коментира още тя. 

Обществото днес решава да е модерно, но това вероятно ще доведе до самоунищожаване, каза още гостът на Bulgaria ON AIR.

"Какво оставяме на нашите деца? За първи път съм щастлива, че съм възрастна, защото не искам да видя бъдещето, което ни кроят. В момента се подготвя сякаш и класово общество. Събираме се на малки общества. Вече ни разделиха", посочи тя.

Тя изрази надежда в това, че на наша територия е пролята кръвта на Богомилите.

"Българските Богомили са били в цяла Европа. Те са си пролели кръвта тук, за да бъде тази земя наша - българска и свещена. Духът на българина ще ни изведе", завърши Кацарова.

Гледайте целия разговор във видеото.


3
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година
Русия няма сили да отваря нови фронтове....но това че запада не и оставя възможност за постигане на неунизителен за нея мир....удължава войната и дествително не намалява опасноста от ядрен конфликт...*** как да го обясниш на хора които нямат акъл в главите и се опитват да играят ва банк... Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година
Анонимния , откъде знае че войната ще продължи до март. Да няма връзка с всевишния? Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година
До март месец войната ще е в пика си! Полша е следващата и тогава конфликтът ще ескалира до ядрен! Сигнализирай за неуместен коментар