Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Може ли район "Сердика" да е интересен за инвеститори?

Тодор Кръстев коментира свършената от него работа

30.10.2019 | 22:14 Редактор: Стефанка Митева

Кандидатът за кмет на район "Сердика" Тодор Кръстев коментира в ефира на Bulgaria ON AIR предстоящия балотаж, неговите грешки и за какво още иска да работи в района. 

Според него е можело да има по-силно присъствие в социалните мрежи и всичко, което прави в района трябва да се публикува, за да стига до хората.

"Грешката, която допуснах, е липсата на информация и присъствието в социалните мрежи", коментира Кръстев в предаването "Денят ON AIR". 

Кандидат-кметът смята, че много от неговите опоненти го атакуват с неща, които е изпълнил, но заради липсата на присъствие в социалните мрежи хората приемат тези атаки за истина. 
 

"Положихме много усилия, за да се получи това нещо. Поставихме много камери за видеонаблюдение, не само в големи трасета, но и в малките райони", коментира Тодор Кръстев във връзка с обновяването на района и частите около Лъвов мост. 

Кръстев коментира и проблема с незаконните постройки. През 2017 година бяха съборени над 40 къщи и са заличени адресите. Мястото е изчистено, но е необходимо и собствениците да поемат ангажимент към земите си, върху които се появяват тези постройки.

"Можем да развием този район, за да е интересен за инвеститори", смята Кръстев. Това може да стане, чрез изграждането на бързи връзки със Северната скоростна тангента.

Целият разговор вижте във видеото!

Харесайте страница ни във Facebook ТУК