Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Антон Койчев: Десницата е обединена, тя е ГЕРБ и СДС!

Всички дясномислещи хора добре знаят кои са десните кандидати, отбеляза той

24.10.2019 | 21:30 Редактор: Василена Василева

"Десницата е обединена. Тя е ГЕРБ и СДС. Всички дясномислещи хора много добре знаят кои са десните кандидати и коя е дясната коалиция. Те никога не биха посегнали към бюлетина с името на Мая Манолова. Една част от т.нар. "Демократична България" вероятно ще я подкрепят на балотаж. Другата - просто няма да гласуват", коментира в студиото на "Денят ON AIR" кандидатът за общински съветник от ГЕРБ/СДС д-р Антон Койчев.

ГЕРБ и СДС ще се явят заедно на местните избори на 27 октомври. Рамковото споразумение беше подписано още в края на август. А целта - това обединение да остане първа политическа сила в страната.

"ГЕРБ и СДС са коалиционни партньори. Имало е редица случаи в които сме спорили. Но това е нещо напълно нормално и не значи, че ще спрем да надграждаме политиките си в името на определена кауза и промяна към по-добро. Как ще завърши всичко обаче, предстои да видим след като станат ясни резултатите от изборите", допълни още Койчев.

Пред Bulgaria ON AIR той коментира също избора на Иван Гешев за главен прокурор, като отбеляза, че Гешев е показал твърдост на характера, което от своя страна било много важно за един магистрат на подобна висша длъжност.

"Протестите срещу Гешев са организирани от хора, които очевидно се страхуват от новия главен прокурор", отсече Антон Койчев.

Вижте повече във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК