Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Няма да има политическа криза у нас, категорични са експерти

Коментар на Светлин Тачев и Антон Койчев

29.07.2019 | 20:23 Редактор: Бойко Димитров

Няма да има политическа криза у нас. Около това мнение се обединиха политологът Светлин Тачев и председателят на СДС - София д-р Антон Койчев. Двамата са категорични, че въпреки проблемите и скандалите при "Обединените патриоти", едва ли ще се стигне до криза, тъй като те няма да оттеглят подкрепата си към правителството. 

В "Денят ON AIR" двамата коментираха и наболелите въпроси с изтичането на лични данни от НАП, както и епидемията от африканска чума, която върлува по свинете у нас.

Д-р Антон Койчев посочи, че очаква скоро да има преформатиране на десницата. Той също така се обяви за машинното гласуване, тъй като по този начин ще се разширят правата на гражданите. 

"Няма да има политическо Ватерло и политическа криза у нас. Въпреки това ще има преформатиране на българската десница. Трябва устойчив процес за разширяването на правата на гражданите. Мая Манолова не е граждански кандидат - тя бе позната като острието на БСП. Фандъкова ще спечели изборите", коментира Койчев пред Bulgaria ON AIR.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК