Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Красимир Янков: Няма град, който БСП да не може да спечели на вота

Бизнесът ще продължи да финансира партии, които отстояват неговия интерес, посочи той

25.07.2019 | 20:29 Редактор: Юлия Христова

Няма град, който да не може да бъде спечелен от БСП на изборите. Това каза в "Денят ON AIR" депутатът от левицата Красимир Янков. Той подчерта, че разчита на това кандидатът за кмет на столицата да е разпознаваем. 

"Няма лимит при тези избори, те са по-различни от другите. Хората гласуват доверие на разпознаваеми и наблюдавани във времето личности с доказан морал", обясни той. 

По думите му обаче информационната кампания на БСП за това какво се прави е в дефицит.

"Сега е време, в което трябва да се консолидираме. Заедно сме защото имаме идейна платформа, свързана с грижата за хората", каза още Янков пред Bulgaria ON AIR.

С 1 лeв субсидия ще бъде затруднена работата на партията, а частното финансиране криело много рискове, посочи събеседникът и допълни, че бизнесът ще продължи да финансира партии, които отстояват неговия интерес, но той често не кореспондирал с този на мнозинството от хора.

"Изгонването на Цветан Цветанов няма да помогне на премиера Борисов. 10 години той управлява и хората разбират, че животът им не е по-различен. Сега той влиза в образ на европейския държавник", посочи още депутатът. 

Гледайте видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК