Рецепти от с. Белица, с. Кутела, с. Петърч и с. Брестово - всичко това ви очаква в епизода на "Гозбата на България", посветен на сезонните храни.
Тази седмица търсим отговор именно на въпроса защо е добре да се храним със сезонни продукти.
Разкриваме любопитни факти за тиквата и зелето и споделяме интересни рецепти с тях, приготвени от нашите домакини и водещи.
Повече гледайте във видеото по-горе и втората част - тук.
Тагове:
Ген. Атанасов: Ако този вот на недоверие не мине, ще се усилят протестите
Мирослав Великов победи в "Игри на волята", грабна чек за 100 000 лв.
Вашингтон и Киев отчитат напредък след срещите в Маями
Осъдиха българския шофьор, карал в насрещното в Гърция
Хранителен режим при Хашимото
Стартират нови национални програми за скрининг на колоректален и цервикален рак
Защо корейското кимчи е полезно за имунната система?
Инфекция с Campylobacter при деца – как да я разпознаем?
Съоснователят на Neuralink стартира проект, който може да промени човешката еволюция
Роботът Optimus е усвоил бягането, движейки се почти като човек
Открита е уязвимост в механизма за възстановяване на ДНК на раковите клетки
Blue Origin представи проектиран с AI източник на енергия за Луната
Община Варна награди най-изявените доброволци за 2025 година
Тръгна петиция против отдаването на кортовете в "Чайка" на частни клубове
Хороскоп за 7 декември 2025
МААЕ: Защитният саркофаг на АЕЦ "Чернобил" е повреден
Виц на деня - 7 декември
Украйна: Русия използва мирните преговори "като прикритие" за военните си действия
Повече от 500 соларни проекта в САЩ са застрашени от политиката на Тръмп
Новият проектобюджет за 2026 г. залага на по-нисък дефицит, но двоен ръст на държавните заплати
Кадър на деня за 5 декември