Гозбата на България

Начален часВсяка неделя от 11:30 часа.
още

Сезонни храни и уникални рецепти: "Гозбата на България" ни отвежда на кулинарно пътешествие

Разкриваме любопитни факти за тиквата и зелето и споделяме интересни рецепти с тях

21.10.2025 • 18:32 Редактор:
Сподели във Facebook Изпрати в Mesanger Изпрати в Mesanger

Рецепти от с. Белица, с. Кутела, с. Петърч и с. Брестово - всичко това ви очаква в епизода на "Гозбата на България", посветен на сезонните храни. 

Тази седмица търсим отговор именно на въпроса защо е добре да се храним със сезонни продукти.

Разкриваме любопитни факти за тиквата и зелето и споделяме интересни рецепти с тях, приготвени от нашите домакини и водещи.  

Повече гледайте във видеото по-горе и втората част - тук. 


  • Последни
  • Четени
Гозбата на България виж всички Виж всички
Четени виж всички Виж всички
Последни новини виж всички Виж всички