Христо Иванов искал да става президент?

Пеевски обяви какво се е случило по време на това деветмесечно управление

21.05.2024 | 13:57 Редактор: Деси Николова

Депутатите прекъснаха ваканцията си, за да заседават по приетото увеличение на пенсиите. Това е пореден прецедент в разгара на кампанията. Вместо да се срещат на предизборни обиколки в страната, народните представители се срещнаха днес в пленарната зала.

Въпреки че въпросът с пенсиите вече е решен и Надзорният съвет на НОИ окончателно заяви, че парите за пенсионерите ще бъдат увеличени с 11%, от ПП-ДБ решиха да се презастраховат и да поискат депутатите да издадат решение, с което да задължат Надзорния съвет на НОИ да не си променя решението. 

В началото на заседанието от БСП поискаха да решат и друг въпрос. Социалистите имаха притеснение, че може да има рязко увеличение в цената на тока и поискаха в пленарната зала за изслушване да дойде министърът на енергетиката. Тъй като той няма възможност да дойде, Корнелия Нинова настоя за присъствието на председателя на КЕВР Иван Иванов. Това обаче също няма да се случи, тъй като Иванов вече е уверил, че няма основания за притеснения за увеличение на цената на тока.

В кулоарите председателят на ДПС Делян Пеевски обяви какво се е случило по време на това деветмесечно управление. По думите му Христо Иванов искал да се бори за президентското място и е предложил на Пеевски да стане премиер.


2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 месец
"Рибата в морето,те и слагат тигана с маслото!!Христо не е Христос нито ДСтоичков/който го знае цял свят/!!ПОТКЕЛО:ЯРКОЧЕРВЕНО КОМУНИСТИЧЕСКО!!СИГИ СЕ Е БОЯДИСАЛ С ТЪМНО СИНЯ БОЯ,ДЕМЕК ВИЖТЕ МЕ АЗ НЕСЪМ ВЕЧЕ АЗ,А АТАНАС ОТ СЕЛО СВЕТИ ВЛАС!!!И МОЛЯ ВИ СЕ ПРЕДЛАГА НА ПЕЕВСКИ ДА Е МИНИСТЪР ПРЕСЕДАТЕЛ КАТО,ЧЕ ЛИ ТОЙ КОМЕНДВА ПАРАДА!!АЙ СИКТИР БЕ УРУНГЕЛ!!НО...НАРОДА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА И ЩЕ ИЗБЕРЕ ВСЕКИ ДРУГ НО НЕ И РЕНЕГАТ КАТО ТОЯ !!КАЗАХ!!ПЪК И ДО ТОГАВА ИМА ДОСТА ВРЕМЕ И МНОГО ВОДА СЕ ОТТЕЧЕ!! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 месец
Само това наказание Христо Иванов остава да стане президент ...Ицо Хазарта искал да става евродепутат, а иначе обясняваше за един парламентарен бизнес в циничните си текстове.Зависи кой го върши...... Борисов- пак премиер. Отврат. Сигнализирай за неуместен коментар