Обещанията свършиха - партиите закриха предизборните си кампании

Агитацията в деня за размисъл е забранена

27.10.2023 | 21:41 Редактор: Елеонора Танева

На фона на разразилия се скандал дали вотът е опороченq партии закриха предизборните си кампании. 

ГЕРБ-СДС избраха Националния дворец на културата, за да сложат край на кампанията си. На събитието присъстваха кандидатите в листата, които бяха подкрепени и от лидерите на партиите в коалицията - Бойко Борисов и Румен Христов, както и досегашният кмет Йорданка Фандъкова. Кандидат-кметът на София Антон Хекимян изложи приоритетите си за управлението на града и подчерта, че София е двигателят на държавата, който в последните две години буксува.

"Продължаваме промяната - Демократична България" и "Спаси София" закриха кампанията си в столицата със светлинно шоу и хепънинг. Кандидатът за кмет Васил Терзиев и Борис Бонев се срещнаха със симпатизанти в градинката при НДК. На събитието присъстваха и лидерите на коалицията Кирил Петков и Христо Иванов. Кандидатите от коалицията заявиха желанието си да променят начина, по който се управлява най-големия град в България.

"Възраждане" закри кметската си кампания с гайди, тъпани и развети знамена. Симпатизантите и привържениците на формацията се включиха в шествие от пилоните на НДК до храм "Света Неделя" в София. На събитието присъства и лидерът Костадин Костадинов. Кандидатът за кмет на столицата Деян Николов изложи приоритетите си за следващите 4 години и призова гражданите да гласуват прагматично за най-добрия кандидат с най-добрите идеи.

Вижте повече в репортажа.