С концерти партии закриха предизборните си кампании

Манфред, можеш да рапортуваш пред ЕНП, че ГЕРБ и СДС са живи, обърна се Борисов към лидера на ЕНП

30.03.2023 | 21:52 Редактор: Елеонора Танева

С концерти и мащабни мероприятия, днес част от партиите сложиха край на предизборните си кампании. Като дестинация за това ГЕРБ избраха морската столица Варна, а коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България" заложиха на концерт и мапинг шоу пред Националния дворец на културата в София.

Във Варна ГЕРБ закри предизборната си кампания. Цялото ръководство на партията и си всички водачи на листите се събраха. Специално за събитието във Варна пристигна и лидерът на Европейската народна партия Манфред Вебер. 

"Искам да ви уверя -  България и вие имате много приятели извън страната. Вашите приятели от ЕНП, които ви подкрепят и разчитат на вас", заяви Манфред Вебер.

"Манфред, можеш да рапортуваш пред ЕНП, че ГЕРБ и СДС са живи", обърна се към него Бойко Борисов.

А в София пред националния дворец на културата "Продължаваме промяната - Демократична България" заложиха на парти с известни диджеи и мапинг шоу. 

"Силно вярвам, че българските граждани ще предпочетат европейски живот и ще излязат да гласуват за него", коментира Асен Василев.

"Отиваме на избори с ясно съзнание, че след това трябва да се създаде правителство, колкото и трудно да е това", добави Христо Иванов

Те отправиха призив към избирателите да гласуват с разум.

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.