"Възраждане" иска проверка на IP адресите, от които са изпратени заявления за секциите в Турция

Според Костадин Костадинов гласовете от южната ни съседка ще се насочат към конкретна партия

26.09.2022 | 19:32 Редактор: Теодора Патронова

Партия "Възраждане" подаде сигнал до ДАНС, прокуратурата и Централната избирателна комисия, с който изисква да бъдат проверени IP адресите, от които са изпратени заявления за разкриване на секции в Турция. Причината е, че на тези избори там има с 1/5 повече секции за гласуване в сравнение с предходния вот.

"Откритите избирателни секции са с 40 повече. На тези избори там ще бъдат дадени около 30 хил. гласа отгоре", изтъкна зам.-председателят на "Възраждане" Петър Петров.

Заради подозрителния ръст на секциите в Турция, от партията изискват да се установи от коя държава са подадени заявленията и дали това не е направено от един и същ IP адрес.

Според лидера на "Възраждане" гласовете от южната ни съседка ще се насочат към конкретна партия, която чрез купен вот може и да спечели парламентарните избори у нас

"След 6 дни всеки един от нас ще има възможност да избере дали България да бъде независима държава или да бъде управлявана от хора, които я поставят в положение на американска или турска колония", изтъкна Костадин Костадинов.

Вижте повече в репортажа.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

0 rate up comment rate down comment 0
ПолитКом@Р
преди 1 година