ГЕРБ готви "план за възстановяване на страната"

Той касае сферите енергетика, земеделие, култура, спорт, туризъм

11.09.2022 | 20:48 Редактор: Петя Кръстева
ГЕРБ готви

"Идната сряда ще представим един мащабен документ - план за възстановяване на страната", съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с членове и симпатизанти в Хасково.  Той касае всяка една сфера - енергетика, земеделие, култура, спорт, туризъм.

"В тази програма залагаме изключително много на възобновяемите енергийни източници, но не само на слънчеви панели и вятър, а на язовири и каскади. По тази програма ще работим в следващите години", посочи лидерът на ГЕРБ.

Борисов и водачът на листата на коалиция "ГЕРБ-СДС" за 29 МИР-Хасково Делян Добрев коментираха скока на цените и горивата, предаде БТА.

"Има опити на служебния кабинет в правилна посока, но цените на бензина и дизела трябва да са поне с лев по-ниски", смята Борисов.

Добрев отбеляза, че има два варианта това да стане - първият е държавата сама да купува петрол от евтиния сорт "Уралс", да го дава за преработка на ишлеме в "Нефтохим", а след това да го предоставя на търговците.    

Снимка: Димитър Кьосемарлиев,  Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във  Facebook ТУК


3
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година
Предизвикаш пожар,след което тичаш да гасиш,но да те видят хората.Ти си потенциален пенсионер.Твоето време свърши,ката ракията в бутилката.Целувай някъде гл. прокурор,кръсти се пред портрета му,сутрин и вечер преди да си легнеш. Сигнализирай за неуместен коментар
2
1 rate up comment rate down comment 1
настрадин ходжа
преди 1 година
ГЕРБ И ПЛАН ??? ПЛАН ЗА КАКВО ??? Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 1
Опа
преди 1 година
Пак ще има чекмеджета, кюлчета, шкафчета-мафчета и весели снимащи каки Сигнализирай за неуместен коментар