Славчо Пеев: Стари муцуни, машинно гласуване... Всичко е толкова объркано

"Машината е студено нещо за мене, което не е нормално", смята сатиричният актьор

09.07.2021 | 21:11 Редактор: Здравко Черкезов

Предстои ден за размисъл, а в неделя отиваме до урните. Какво показва родният политически театър? Как изглежда политическата реалност у нас? 

"Не изглежда", пошегува се актьорът Славчо Пеев в ефира на "Денят ON AIR". И допълни: "Не мога да кажа как изглежда, защото всичко е толкова объркано, много е сложно".

Актьорът коментира думите на писателя Йордан Радичков, че "нещата понякога трябва да се объркат, за да погледнем на тях по нов начин", така:

"Толкова да се объркат, че да се оправят... Лично аз - човекът, който вярва и винаги е с положително мислене - съм крайно объркан. Много стари муцуни, много неща, които уж познаваме, а би трябвало да вярваме в тях... Много сложно нещо се получи според мен", сподели събеседникът на Ганиела Ангелова.

Въпреки колебанията си обаче, Славчо Пеев няма да пропусне да гласува. Но машинното гласуване го притеснява.

"Хората са много объркани, както и аз. Но сега се объркаха повече и с това машинно гласуване. Не знам какво ще стане", посочи сатиричният актьор пред Bulgaria ON AIR.

На миналите избори е гласувал с бюлетина, а от машините не знае какво да очаква. 

"Машината е студено нещо за мене, което не е нормално", изтъкна Славчо Пеев.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 1
Илиев
преди 2 години
Славчо,хубаво го е казал именитият Радичков. Остава да погледнеш на "обърканите"неща и ако можеш,да извлечеш нещо от тях.Другото е плач,на вече възрастен човек! Сигнализирай за неуместен коментар