Славчо Пеев за срещата си с AstraZeneca, театъра в пандемия и изборите

Не се притесних, когато си бих първата доза, каза актьорът

19.03.2021 | 22:21 Редактор: Юлия Христова

С новите ограничителни мерки затварят и театрите. Съгласни ли са от гилдията?

Работим, но нашата работа е да я видят хората. Репетирахме. Работихме с 30% капацитет, бяхме на спектакъл, получи се смешна сцена и един се засмя много искрено и бурно. И остана сам, не се засмя повече. Това каза за "Денят ON AIR" актьорът Славчо Пеев.

Дори е имало случай на млади хора, които през два стола се държали за ръце в залата, но ги накарали да напуснат.

"Когато си бих първата доза - AstraZeneca, не се притесних. За час и половина ме втресе само, падна ми температурата, но минава и всичко е добре. Но трябваше да го направим в театъра, сред хора сме. При нас почти всички искаха да се имунизират в Сатирата. Притеснително е, когато погледнеш залата, ние сме имали зрители по стълбите, а сега - празни места", посочи той за Bulgaria ON AIR. 

От думите му имало значение и нещо друго - идват избори и е важно какво ще стане.

"Ходих на едно предизборно събиране до Дупница. Това, което става, е толкова неясно, че страшно ги затормози. Много хора няма да гласуват. Между нас има личности, които ако влязат в парламента, ще свършат работа. Мислят за хората. По улиците като тръгнеш - хората са мрачни в мислите си, с наведени глави и не могат да се отпуснат, това подейства главно психически", подчерта актьорът. 

Гледайте целия разговор във видеото

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК