Мустафа Карадайъ: Новите партии прокарват модела "стани да седна"

ДПС е позната в Европа като " Родопската партия", заявил президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк

03.07.2021 | 10:10 Редактор: Здравко Черкезов
Мустафа Карадайъ: Новите партии прокарват модела

Екипът на Централния лъч на ДПС начело с председателя Мустафа Карадайъ и председателя на АЛДЕ и евродепутат Илхан Кючюк, евродепутатът Атидже Вели пристигнал в Смолян, за да подкрепи кандидатите за народни представители на Движението от областта. Водач на листата на ДПС в 22-ри Многомандатен избирателен район (МИР) е Хайри Садъков, съобщиха от партията.

За съжаление, констатираме сериозно отстъпление от демократичните ценности. Има криза на демокрацията и държавността. Ние предупреждавахме, че безцелното управление нищо добро няма да ни донесе, за съжаление се оказахме прави, заявил председателят на ДПС от трибуната в Смолян.

Карадайъ ясно очертал образите на новите партии , като заявил, че "моделът, който се опитват да правят - без ясни приоритети и без ясна програма, е модел "стани да седна".

"ДПС е позната в Европа като " Родопската партия". Защото през годините работим за развитие на малките населени места в Родопите", заявил президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк. Той е бил категоричен, че от ДПС не говорят само за развитието на Родопите, а реализират редица проекти.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR (архив)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК