fallback

Лидерският вот на Избори 2021: Ето как и за какво гласуваха политиците

Емоциите: Надежда за промяна, оптимизъм, скептицизъм

04.04.2021 | 18:06 Автор: Тодор Петров

Водещите ни политиците дадоха своя вот на Избори 2021. За първи път без медии в Банкя премиерът Бойко Борисов упражни правото си на глас. Избра хартиената бюлетина пред машината. 

"Дойде и този ден, всички искахме да дойде, за да може това, което народът иска да го направи, да го направим. Пожелавам едни честни избори, за да може както ни нареди народът, така след това да имаме и претенции", заяви Борисов. 

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се довери на устройството за гласуване. 

"Моментът е решаващ за България. Излезте и гласувайте. Не оставяйте някой друг да взема решение за настоящето и бъдещето на семействата ви и на децата ви. Аз гласувах за промяна и стабилност, да излезем от дъното на всички мрачни класации, за подредена, справедлива и социална България, която няма да остави никого сам в кризата и ще се погрижи за всеки", каза соцлидерката.

За по-добро бъдеще и за промяна рано сутринта до урните отидоха и други знакови политици. 

"Гласувах за това, което ние сме започнали да водим като политика отдавна. Изненадите и обратите ги решава негово величество нардоът. Каквото реши народът, това ще бъде", заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Лидерите на по-малките партии отидоха до урните с надежда за промяна, но и със скептицизъм, че след вота ще се състави правителство. 

Вижте повече в репортажа на Виктор Дремсизов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
fallback