Мая Манолова: Гласувах за смяна на караула. Браво, българи!

Ще подкрепим хората за колективен иск заради оставянето им без право на глас, каза Манолова

04.04.2021 | 14:48 Редактор: Здравко Черкезов
Мая Манолова: Гласувах за смяна на караула. Браво, българи!

Дадох гласа си за смяна на караула, за това, което скандираха българите на площадите - извеждане на мафията от властта и от хазната. Гласувах за това парите да стигат до хората, за по-високи доходи, преизчисляване на пенсиите, подкрепа на малките фирми в условията на Ковид-криза, подкрепа на децата, семействата и самотните родители.

Това заяви днес Мая Манолова от коалицията "Изправи се! Мутри вън!" пред Шесто помощно училище в София, където упражни правото си на глас с машина

Тя призова за още по-голяма мобилизация на българите да излязат и да гласуват:

"Гласувах с машина, защото това е по-сигурният начин да не бъде откраднат гласът ми от преброяващите. Видяхме какво се случи на местните избори в София – специално беше отменено машинното гласуване, за да могат да се извършат всички манипулации. Мобилизирали сме хиляди хора, ще имаме паралелно броене и няма да позволим да откраднат вота. Ще излезем с резултати преди Михаил Константинов", допълни Манолова.

Тя подчерта, че гражданите са опровергали социолозите, които прогнозираха ниска избирателна активност. Не се изплашихте от дъжда, не се уплашихте от коронавируса, не се поддадохте на натиск. Обадете се на близките си, нека гласуването да е масово. Днес вие сте властта, допълни Манолова и призова хората да гласуват.

"Не вярвайте на социолозите. На местните избори в София през целия ден даваха разлика от 16 % и 18 % между мен и Фандъкова, но накрая разликата беше 4 %", припомни Манолова.

Снимка: Пресофис на "Изправи се.БГ"

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК