Избори 2021: Константин Стаев посочи приоритетите на ВМРО

Държавата трябва да се управлява надпартийно, категоричен е кандидат-депутатът

23.03.2021 | 09:15 Редактор: Ралица Братанова

Държавата трябва да се управлява надпартийно. Политиката и партиите имат място в парламента, изпълнителната власт трябва да мисли основно за хората. Това заяви кандидат-депутатът Константин Стаев, който е част от младежката организация на ВМРО.

"Трябва да извършат необходимите реформи в здравната система. Има няколко основни проблема - базата трябва да бъде модернизирана и да осигурим възможност младите лекари да останат тук", коментира той в "България сутрин".

По думите му доходите на гражданите са основен приоритет на ВМРО.

"Ние предлагаме чрез данъчни облекчения, чрез целево субсидиране в някои сектори да върнем доход в българските семейства, така че те да могат да си позволят да харчат тези пари в българската икономика", посочи Стаев пред Bulgaria ON AIR.

Кандидат-депутатът коментира и разговора между Бойко Борисов и Зоран Заев, като заяви твърдата позиция на ВМРО относно македонския въпрос.

"Искаме и смятаме, че е стратегическо важно Северна Македония да влезе в ЕС, но в момента когато тя признае историческата истина, признае българския народ и гарантира, че ще защитава правата на българските граждани", категоричен бе Стаев.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК