Нинова: Всеки ден ГЕРБ увеличават хаоса, управляват кризата през страха на хората 

Лидерът на БСП предлага редица промени в борбата с пандемията

18.03.2021 | 12:10 Редактор: Тодор Петров
Нинова: Всеки ден ГЕРБ увеличават хаоса, управляват кризата през страха на хората 

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че всеки ден ГЕРБ увеличават хаоса. Не могат да овладеят ситуацията, създават паника и управляват кризата през страха на хората. Трябва да се направи точно обратното, убедена е тя.

Нинова предлага да се възстановят списъците на рискови групи, личните лекари да се заемат с ваксинирането, спешно да се осигурят ваксини извън договорените - руска и китайска, да се обособят ковид болници и чисти болници, за да продължи нормалното функциониране на здравните заведения и за други заболявания, да се обяви данъчна ваканция за бизнеса, да се подпомогне всяко домакинство с ежемесечна сума.

"Оценявайте партиите по резултатите, а не по думите. След 11 години управление на ГЕРБ сме най-бедни в Европа, най-бързо изчезващата нация, с над 47 процента неграмотни деца, най-корумпираната страна и на последните места по свобода на изразяване", заяви лидерът на социалистите по време на обиколката си в Северозападна България.

"Днес сме изправени пред съдбоносен избор - да продължаваме така или да мобилизираме силите и достойнството си като народ и да направим промяна. Уважавам всички малки партии и хората, които ги избират, но е факт, че само БСП има възможност да победи ГЕРБ. Всичко друго е разпиляване на гласове и бетонира статуквото", заяви още Нинова.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 0
Иван
преди 3 години
Като управляваха бсп, взимах 1 долар заплата. Сигнализирай за неуместен коментар