Италиански свещеник разсмя Facebook (+ВИДЕО)

Как се чете проповед онлайн, но с грешните филтри

27.03.2020 | 11:17 Редактор: Тодор Петров

Ситуацията с коронавируса накара много хора да пренесат работата си вкъщи пред компютрите. Фитнес инструктори започнаха да публикуват онлайн тренировки, хора в кулинарния сектор ни учат как да готвим чрез видеа, а един италиански свещеник от град Салерно реши да чете проповедите си онлайн. 

И ако в написаното до момента не виждате нищо странно, предвид обстоятелствата с масовата изолация, то не проповедите през социалните мрежи са най-странното в новината.

Вероятно по невнимание свещеникът заснема видеото, но обърква филтрите на телефона си и така, докато го гледаме можем да видим как за секунди се превръща от вълк в боксьор, в космонавт, а на лицето му се появяват и лилави мустачки. 

Клипчето предизвика много усмивки във Facebook и напомни колко коварни могат да бъдат филтрите и социалните мрежи, особено ако не знаеш как да ги използваш. 

Автор : Божила Симова

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК