Няма алтернатива, която да поеме опразненото от ГЕРБ пространство?

Високият дял от манипулирания вот в България бил в резултат от бедността на хората

03.11.2019 | 22:42 Редактор: Василена Василева

"Няма алтернатива, която да поеме опразненото от ГЕРБ пространство. На много места те подкрепиха независими кандидати. Затова не можем да твърдим, че залагат само на партийни такива", коментира в студиото на Bulgaria ON AIR икономистът от КТ "Подкрепа" Ваня Григорова. 

По думите ѝ много висок дял от манипулирания вот в България бил в резултат от бедността на хората в страната.

Изборите за кмет на София печели Йорданка Фандъкова. Тя ще продължи да управлява столицата в следващите 4 години, сочат данните от Exit Poll на "Gallup International". Издигнатата от ГЕРБ Фандъкова събира 50.8% от вота на софиянци на днешния балотаж. За нейната съперничка Мая Манолова са гласували 42.7% от отишлите до урните. 6,4% от избирателите са избрали опцията "Не подкрепям никого".

"Кмет от всяка политическа сила може да направи много за своята община. Стига да го реши и да работи добре с централната власт. За щастие управлението в България към момента работи добре. И не смятам, че ще се стигне до предсрочни парламентарни избори", отбеляза бившият вицепремиер Николай Василев в студиото на Златимир Йочев и Гергана Венкова.

Харесайте страница ни във Facebook ТУК