Борисов пред 2000 съпартийци: Ако не ви светне червена лампичка, ще ви светна синя

ГЕРБ организира национална предизборна среща в НДК

20.01.2019 | 13:50 Редактор: Велислав Филипов
Борисов пред 2000 съпартийци: Ако не ви светне червена лампичка, ще ви светна синя

Националната предизборна среща свика ГЕРБ в зала 3 на НДК. В срещата участват около 2000 души, сред които народни представители, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства на партията, кметове и представители на Общински съвети, както и министрите от квотата на ГЕРБ.

По време на националната предизборна среща ще бъде представена пълната хронограма на всички събития на партията до края на 2019 година. Ще бъде представена и инициативата за провеждане на граждански диалози в цялата страна под мотото "Европа в нашия дом".

Националният предизборен щаб на ГЕРБ вече прие и утвърди указанията за сформиране и структуриране на областни и общински предизборни щабове за предстоящите европейски и местни избори.

Започват и общински събрания в цялата страна, на които ще бъдат номинирани кандидати за членове на Европейския парламент от ГЕРБ, а изборът ще стане съгласно приетите от ръководния орган на партията критерии. Всички събрания за номинации трябва да приключат до 20 февруари 2019 г.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.