Оксана Станчева: 2017 година ще е нестабилна и за двамата претенденти за "Дондуков" 2

На балотажа избираме между кандидати със зодия близнаци

13.11.2016 | 12:50 Редактор: Мария Аладжова
Оксана Станчева: 2017 година ще е нестабилна и за двамата претенденти за

2017 ще е нестабилна година и за двамата кандидати за "Дондуков" 2 - Цецка Цачева и ген. Румен Радев. Такава астрологична прогноза направи в изборното студио на Bulgaria ON AIR астрологът Оксана Станчева. Заедно с нея темата за изборите коментира и художникът график Янко Цветков.

"Можем астрологически да направим паралел между американските избори и българските избори. И американският президент, и българският президент ще са от една и съща зодия - близнаци, защото и двамата ни кандидат-президенти са от тази зодия", отбеляза Станчева.

"Има и много прилики - и в двата случая има много обезпокоителни фактори. Каквото и да изберем, в каквато и посока да тръгнем, общото е, че следващата година ще е изключително нестабилна. В единия случай нестабилността ще идва от едни фактори, в другия от други, но ни очаква 2017 нестабилна година с промени, с които в единия случай, нестабилността ще доведе до стабилност след това, в другия случай тази нестабилност ще доведе до задълбочаване на конфликти", каза още астрологът.

А Цветков показа една от последните си карти на света, вдъхновена от изказванията на новоизбрания президент в САЩ Доналд Тръмп.   

"В тази карта не се налагаше да проявявам много, много някакво въображение, защото неговите реплики бяха достатъчни просто да ги разпределя географски. Латинска Америка - като се тръгне надолу, там вече са хубавите жени - Мис Вселена и т.н. България е в Европа, която е новата мека - пълна е с мюсюлмани и ни е страх да излизаме вече на улиците. Русия има специално място като единствен и сериозен противник на "Ислямска държава", показа художникът на картата.

Вижте пълния разговор във видеото: