Фандъкова за вота: Залогът е стабилността на страната

Безвремие от няколко месеца могат да върнат нещата много назад, смята кметът на София

08.11.2016 | 14:13 Редактор: Анисия Иванова
Фандъкова за вота: Залогът е стабилността на страната

Залогът в този момент не са само президентските избори, залогът е стабилността и спокойствието на страната.

Това каза кметът на София и заместник-председател на ПП ГЕРБ Йорданка Фандъкова, която коментира президентските избори, след като подписа договор с екоминистерството.

"Важно е да подкрепим кандидат-президентската двойка на ГЕРБ в София, да се направи по-активна кампания в големите градове и по-специално в София, да могат хората да чуят посланията на нашите кандидати", каза тя. Според нея Цецка Цачева може да гарантира стабилност за държавата.

"Едно безвремие от няколко месеца могат да върнат нещата много назад", каза още Фандъкова и подчерта, че всичко, което се прави в София, се случва само и благодарение на съвместната работа на общината, държавата, в лицето на правителството, и на всички останали институции - НС, президентството.

"Без съвместната работа нещата или ще вървят по-бавно, или ще спрат, нещо, което се е случвало в годините назад. Надявам се всички хора, които подкрепят развитието на града, да подкрепят и кандидат-президентската двойка на ГЕРБ", призова Фандъкова.

Според столичния кмет има още неразкрити възможности до балотажа в неделя. Сред тях са например посланията на вицеадмирал Милушев, които досега оставали на по-заден план. А те можели да привлекат патриотично настроените българи.

"Смятам, че трябва да се насочат посланията и към хората, които произвеждат, към представителите на малкия и среден бизнес, към предприемчивите и младите", коментира Фандъкова.

"Когато се работи в екип резултатите не закъсняват и се виждат. Когато започнем да се конфронтираме, тогава потърпевши са гражданите", допълни столичният кмет. Според нея хората, поне в София, се изморяват от политиканстване и празно говорене.