Законни ли са хотелските паркоместа на общинска улица в Бургас?

Двама охранители стриктно следят транспортните средства в участъка

13.06.2024 | 20:40 Редактор: Анисия Иванова
Законни ли са хотелските паркоместа на общинска улица в Бургас?

Покрай началото на сезона по морето проблемът с паркирането става особено болезнен. В платформата на Helpbook.info ни писаха за неправомерно поставени конуси и обозначителни знаци на улица в Бургас.

"Същите оповестяват, че това са паркови места на новоизградени хотел. Липсата на общински такива ме навява на мисълта, че вероятно са неправомерно поставени по цялото протежение от двете страни на улицата след кръстовището с ул. "Манастирска". Също така има и двама охранители, които стриктно следят транспортните средства, влизащи в този участък от улицата, сякаш не става въпрос за общинска улица, а за частен имот. Отделно улицата в този участък е покрита, незнайно защо - с плочник, и има трайно монтиран ограничител за достъп пред хотела. Прилагам снимков материал. Моля за извършване на проверка и да се подведат под отговорност извършващите подобни своеволия на общински улици", се уточнява в сигнала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook