Опашки за козунаци в София, най-предпочитаният остава натуралният

Важен показател е да се къса на конци

03.05.2024 • 18:36 Редактор:
Сподели във Facebook Изпрати в Mesanger Изпрати в Mesanger
Опашки за козунаци в София, най-предпочитаният остава натуралният
Опашки за козунаци в София, най-предпочитаният остава натуралният

Въпреки дъжда, опашки се извиха пред голяма част от пекарните в София за пресен козунак за Великден. Най-предпочитан е натуралният. 

В търговската мрежа се предлагат различни разновидности - с шоколад, с бадеми, с локум, със стафиди. Какъвто и да е, един от най-важните показатели за качествения козунак е да се къса на конци.

Какво ще правиш на 9 юни?

Ще отида до мола.
17%
Ще изляза с приятели.
30%
Ще се настройвам за Европейското.
52%
Общо 555 гласа

Снимка: архив, Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


  • Последни
  • Четени
България виж всички Виж всички
Четени виж всички Виж всички
Последни новини виж всички Виж всички