Петков вярва, че ПП-ДБ ще е първа на изборите: Готови сме за преговори след вота

"Ние няма да се наклоним и да се наведем", заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната"

30.03.2024 | 17:26 Редактор: Искра Ангелова
Петков вярва, че ПП-ДБ ще е първа на изборите: Готови сме за преговори след вота

"Продължаваме промяната - Демократична България" е готова да преговаря с ГЕРБ и ДПС след изборите. Съпредседателят на ПП Кирил Петков изрази пред Общото събрание на партията очакване формацията да бъде първа политическа сила на предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Кирил Петков не изключи възможността да отново да влезе в преговори с ГЕРБ и ДПС след тях, но се обърна с апел към лидерите на двете партии Бойко Борисов и Делян Пеевски: "Кажете си: "Решаваме всичко заедно, ние сме едно". Няма смисъл да се срамувате, така всичко ще бъде по-лесно и по-честно".

"Готови сме да седнем с вас, да преговаряме, да обсъждаме, да прекарам много часове заедно, но не на цената нашите принципи", отбеляза той, цитиран от "Фокус".

"Ние няма да се наклоним и да се наведем, повярвайте ни, ще отидем и на 10 избора, ако трябва, но няма да се предадем", предупреди Петков.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 месец
Благодарение на "ала-бала" с машините сте в НС! Вече всички знаят, че с ГЕРБ и ДПС сте едно и няма никакво значение дали гласуват за Кирчо и Кокора, Пеевски или Борисов. Сигнализирай за неуместен коментар