Непочистена клони от бурята миналата година притесняват граждани в София

В платформата Helpbook.info получихме сигнал и снимки

20.03.2024 | 17:50 Редактор: Анисия Иванова
Непочистена клони от бурята миналата година притесняват граждани в София

В платформата на Helpbook.info ни сигнализираха за все още непочистени улици от клони, вследствие на бурята в края на миналата година.

"Искам да подам сигнал за непочистена територия от паднали и изрязани клони, останали още от голямата буря миналата година. Това е локалното платно на бул. "Св. Кл. Охридски" от ул. "Георги Брадистилов" до Института за следдипломна квалификация към УНСС по цялата дължина на улицата.

Има отрязани клони, струпани и до контейнерите за смет на 10 метра от ул. "Георги Брадистилов", на същата улица. Моля да изпратите екип да ги почисти", се настоява в сигнала. Към него са изпратени и множество снимки като доказателство.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook