Пеевски: Тагарев не изпраща БТР-те, да покаже мъжко отношение и да се признае за виновен

Парите бяха осигурени, заяви председателят на ПГ на ДПС

28.02.2024 | 10:50 Редактор: Толя Стоянова
Пеевски: Тагарев не изпраща БТР-те, да покаже мъжко отношение и да се признае за виновен

Ние в правителството няма да участваме. Смятам, че ГЕРБ и ПП-ДБ трябва да кажат ясно какво ще правят, как ще правят и да го подпишат. Ясно е, че са в коалиция. Да сложат програма за цял мандат. Това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Той коментира и дейността на министъра на отбраната Тодор Тагарев и работата му за Украйна, предаде БГНЕС.

"Тагарев не може да прати едни БТР-и няколко месеца. Цялата работа, която свършихме с Борисов на 18 януари, парите бяха осигурени, той до ден днешен не ги е изпратил. Днес си обвинява зам.-министрите, малко мъжко отношение да покаже, да каже "аз съм виновен", каза Пеевски, след което определи работата му като нулева.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
1 rate up comment rate down comment 0
Свин@ $$%%%
преди 1 месец
*** нещастни! Хората в България *** като кучета, защото нямат пари да се лекуват, а тези болни *** се чудят как да убиват хора в Украйна и да печелят пари вместо да спасяват животи тук. С тези пари, които " инвестират" в корумпирана Украйна за отнемане на човешки животи колко български животи можеха да спасят? Нека всеки болен от омраза, жадуващ за смърт и страдание на войниците на бойното поле, особено от едната страна, да се замисли.Това ли са " ценностите"- да убиваш вместо да спасяваш Сигнализирай за неуместен коментар