Премиерът Денков защити меморандума: Правителството има смисъл да съществува

Страната ни получи поздравления от Макрон за реформите през последните 8 месеца

22.02.2024 | 06:56 Редактор: Вяра Димова
Премиерът Денков защити меморандума: Правителството има смисъл да съществува

Това правителство има смисъл да съществува, ако продължава с реформите. Това заяви от Париж премиерът Николай Денков, който защити меморандума, изготвен от ПП-ДБ.

По думите му това са същите приоритети и задачи. България е получила поздравления от френския президент за реформите през последните 8 месеца.

Франция категорично ни подкрепя и за присъединяването към Еврозоната от 1 януари догодина, също и за вдигането на сухопътните граници за Шенген. Декларирана е готовност за сътрудничество с българските гранични и митнически власти в засилването на контрола по външните европейски граници.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
1 rate up comment rate down comment 0
Слугин@т евроатланти
преди 2 месеца
Така е, Киряк Денков. Не е важно, че българите оценяват дейността на правителството като слугинаж в полза на чужди интереси и във вреда на България. Важно е какво мисли Макрон. " Не е важно дали икономиката на България ще пострада, а санкциите да имат ефект срещу Русия". Нали така, Юда? България и българите нямат значение за вас и поддръжниците ви, "важно" било Русия да страда. Покрай Русия да не пострада мразещата българщината върхушка, която да бъде наказана от нейните господари отвъд океана? Сигнализирай за неуместен коментар