72 кипариса отсякоха в частен имот в Стара Загора. Законно ли е?

В платформата на Helpbook ни сигнализираха за масова сеч

15.02.2024 | 22:25 Редактор: Анисия Иванова
72 кипариса отсякоха в частен имот в Стара Загора. Законно ли е?

В платформата на Helpbook.info ни сигнализираха от Стара Загора за масова сеч на кипариси в частен имот.  Нашият потребител отправя молба към МОСВ за извършване на проверка:

"Искам да подам сигнал за изсичане на 72 кипариса в частен имот в квартал в Стара Загора. Моля за проверка на законосъобразността на следното:
1. Продажба или замяна на парково пространство от държавата към частна фирма.
2. Даване на разрешение от кмета за изсичане на дърветата - има ли направен ОВОС и ако не, може ли да се даде разрешение за толкова масова сеч без такъв".

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook


3
0 rate up comment rate down comment 0
Милен
преди 2 месеца
Стара Загора е известна с презастрояването и убиването на всичко зелено. Машалла, лешояди Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 месеца
А нормално ли е да покривате цялата плодородна Българска земя с фотоволтаици, бе Грантаджии? Кои сте вие да посягате на законните права на купувача? И после като осъди Общината за пропуснати ползи, вие ли ще платите масрафа? Сигнализирай за неуместен коментар
1
7 rate up comment rate down comment 3
Жоро
преди 2 месеца
Ало,журналиста,не трябва ли да се напише-отсякоха 72 кипарис в частен имот?!? Сигнализирай за неуместен коментар