Сигнал: Пълна гъчканица е в междуградския автобус, хора висят по вратите

В Helpbook ни писаха за състоянието на линията Царев брод-Макак-Шумен

15.02.2024 | 16:45 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал: Пълна гъчканица е в междуградския автобус, хора висят по вратите

В платформата на Helpbook.info постъпи сигнал от наш потребител от община Шумен. Той сигнализира за следния транспортен проблем:

"Автобусът в 6:30 ч., който тръгва от с. Царев брод по линия Царев брод-Макак-Шумен, е много малък за двете населени места, до които се движи. Още в Царев брод няма места за сядане.

От Макак се качват близо 20-25 човека и всички трябва да стоят прави, няма място да се обърне човек, хората стоят по стъпалата на автобуса, дори вратата трудно се отваря, пълна гъчканица е и е трудно придвижването.

Това не е ден, не е два, това е всеки ден и вече не се издържа, мисля, че сме хора, а не животни. Моля да бъдат предприети мерки. Също така в студените дни в автобуса е много студено, понеже шофьорът пуши и прозорецът е отворен".

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: БГНЕС