Полицаи спират коли към АМ "Тракия" заради блокадата на земеделци

Движението може да бъде пуснато около 15 часа

09.02.2024 | 12:07 Редактор: Елеонора Танева
Полицаи спират коли към АМ

За четвърти пореден ден земеделски производители с тежка техника блокираха движението по главния път Стара Загора - Димитровград, който е и достъпът до автомагистрала "Тракия" в района на Птицекомбината. На място са екипи на полицията, които не допускат автомобили до магистралата. 

Протестиращите са категорични, че ще бъдат тук всеки ден, докато исканията им не бъдат удовлетворени. Очаква се днес трафикът да бъде възстановен в 15:00 часа. 

Намерението на земеделците е да затворят автомагистрала "Тракия" в часовете от 11:30 до 12:30, каза за БТА Радослав Христов, председател на Тракийското дружество на зърнопроизводителите. Той коментира още, че след състоялите се преговори в Министерството на земеделието има "известно сближаване на позициите". 


1
0 rate up comment rate down comment 0
цбхй
преди 2 месеца
Полицаите трябва да разбият протеста на алчните кръвопийци с "майбасите" вместо да пречат на нормалните хора и да ги лишават от правото им на свободно придвижване!!! За пореден път алчните ЗЪРНАРИ (само те са виновни-другите змеделски производители и животновъдите заслужават помощ) взеха народа за заолжник и се гаврят с правата ни! Ако полицията не вземе мерки срещу тези изедници-нека да се организираме всички нормални хора и в почивните дни да им натрошим техниката и "майбасите" на тези кърлежи Сигнализирай за неуместен коментар