Ивайло Мирчев: Проектопартията на президентския лагер обещава да бъде истинско шоу

Президентът упорито се прави на нечул, невидял и неразбрал, заяви депутатът от ПП-ДБ

03.02.2024 | 16:11 Редактор: Толя Стоянова
Ивайло Мирчев: Проектопартията на президентския лагер обещава да бъде истинско шоу

"Проектопартията на президентския лагер обещава да бъде истинско шоу! Не е шега. Марката "ПП 3-ти март" се оказа регистрирана от Весела Лечева и в раздела за "забавни, вариететни и шоу програми" на патентното ведомство. Адмирации! Най-сетне да видим малко откровеност от тяхна страна", написа депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев в профила си в социалната мрежа X. 

"Похвално е наистина, човек трябва да си има ясна политическа стратегия. Само не съм сигурен доколко шоуто ще може да мине за забавно. Ще питате сега по какво съдя. Ами, да вземем например един опит за шоу, организиран, по всичко изглежда, от същите продуценти. Шоуто "Пътят на Копринката" е изключително занимателно, бих казал дори поучително. Но дали може да мине за забавно? Не бих казал.

Няма как да е забавно, когато корупционни кръгове се свързват с президентски съветник, обаче президентът упорито се прави на нечул, невидял и неразбрал. Така че, не съм сигурен бъдещото шоу доколко ще си отговаря на категорията. Но пък, ако не успеят с патриотарския вот, винаги могат да запазят "ПП 8-ми март" и да тръгнат от врата на врата с по един червен карамфил. Ако не друго, поне ще е забавно", заяви още Мирчев.  

Снимка: БГНЕС


3
0 rate up comment rate down comment 0
Адриан
преди 2 месеца
НЯма кой да ви бие вас по шоууууу Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
Ивет
преди 2 месеца
Сложна работа да ви догонят! Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 1
Мишок
преди 2 месеца
Твоето модно дефиле със смъкнати га***и / за наш ужас/ пред Сараите в Росенец ,заедно с Бойкикев ,не е ли олицетворение на целия ви олигархо- демократичен преход, а Мирчев? Да се правиш на мъж пред Радев, след като се разсъблече пред ДПС- как ще го коментираш, отворко? Радев още не сме го видели в твоята поза пред Доган. Не , че не е възможно и това да стане. Сигнализирай за неуместен коментар