Пеевски: Президентството се е превърнало в централа на партия, да сменим надписа

"Радев да става от столчето си, да започва да работи на терен", настоя лидерът на ПГ на ДПС

01.02.2024 | 10:45 Редактор: Деси Николова
Пеевски: Президентството се е превърнало в централа на партия, да сменим надписа

Прави впечатление,  че президентството се е превърнало в централа на партия. Хубаво е да сменим табелата, защото  няма смисъл вече да пише президентство. На тебелката трябва да пише политическа партия "Трети март". Така председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски отправи предизвикателство към всички представители на президента, които се опитват да отклонят темата за политическия му проект.

"Видяхме политическите секретари по студиата да си рекламират проекта. Радвам се, че успях да извадя президента от комфорта на столчето му и си призна, че ще става политически лидер. Време е да си регистрира партията, евроизборите идват. Да става от столчето си, да започва да работи на терен", настоя Делян Пеевски.

"Но е недопустимо да използва президентската институция за офис на партията си. Да излиза от тази сграда, да си наеме офис и да започне да работи бързо на терена", категоричен бе Делян Пеевски.

"Илияна Йотова няма да я коментирам, но другото лице да става от столчето и да си намира офис и да започне да работи", настоя той.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


1
1 rate up comment rate down comment 0
Богданов
преди 2 месеца
Нямаш място пред герба на България! То е запазено за българи обичащи отечеството си. Сигнализирай за неуместен коментар