От HelpBook: Да не се паркира или улиците да са еднопосочни край училищата

В платформата получихме сигнал от район "Сердика" в София

27.01.2024 | 06:30 Редактор: Анисия Иванова
От HelpBook: Да не се паркира или улиците да са еднопосочни край училищата

Зимната обстановка допълнително затруднява придвижването на автомобили и пешеходци, така също допълнително създава проблеми с паркирането в по-големите градове. В платформата на Helpbook.info наш потребител пише, че движението в столичния район „Сердика“ е силно затруднено заради паркирани коли на самата улица покрай училище.

"Налага се продължително изчакване на влизащите в квартала автомобили от ул. "Охрид", поради това че едната лента е непрекъснато заета. Допълнително става още по-трудно в часовете на започване и приключване на учебния процес, когато родителите спират, за да качат децата. Ако паркирането стане забранено или улицата стане еднопосочна в посока ул. "Охрид", обстановката ще се успокои и ще бъдат избегнати конфликти и потенциални произшествия", се казва в сигнала.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook