Сигнал: Шофьори редовно паркират колите си в двора на столично училище

В Helpbook наш потребител моли за бърза намеса

26.01.2024 | 20:45 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал: Шофьори редовно паркират колите си в двора на столично училище

Наш потребител се възмущава в платформата на Helpbook.infо от нахалството на шофьори, които редовно паркират автомобилите си в двора на столичното 68.СУ "Акад. Никола Обрешков". Ето какво пише той в сигнала до нас:

"В посоченото училище учат над 400 деца и тези два автомобила ежедневно представляват опасност за живота на децата. Имайки предвид и зимната обстановка, и образувалия си лед в двора на училището, възможността от инцидент с дете е огромен. Това е недопустимо и нарушава всякакви правила. Моля, за бърза намеса и съответните водачи да бъдат санкционирани, както и да бъде ограничен достъпът до частни автомобили в училището".

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook