Борисов: ГЕРБ беше създадена да извади БСП от властта

Лидерът на партията заяви, че грешно е отстранил Цветан Цветанов

19.01.2024 | 15:54 Редактор: Вяра Димова
Борисов: ГЕРБ беше създадена да извади БСП от властта

Помните ли тези живи връзки от имота на Цветанов с колко струва, как струва, експерти, аз ги помня. Грешно тогава освободих Цветанов, ако знаех, че вие по този начин ще неглижирате подобни проблеми – защо щях да си причинявам това на партията, както се казва - "дясната ръка" да освободя. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод скандала около имота на "Чаталджа".

По повод конституционните съдии той поздрави и тримата кандидати. Борисов отговори и на Нинова за критиките ѝ вътре в зала. 

"Искам да напомня, че партия ГЕРБ беше създадена да извади БСП от властта. Българският народ го е потвърждавал. За кой модел говори г-жа Нинова. Нима ни е победила на избори, за да има право да дава оценки за паралелна държава", каза той, цитиран от "Фокус".

Попитан дали президентът Радев може да бойкотира клетвата на Атанасова и Белазелков като конституционни съдии, той каза, че се надява това да не се случи, защото "имало разделение на властите и никой не оспорвал неговите".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
2 rate up comment rate down comment 0
партии-мафии
преди 3 месеца
Отново ВЕРНИ ПАРТИЙНИ КАЛИНКИ! Тази партийна система се нуждае от сериозен ремонт! Партийният диктат, колективната безотговорност и налагането на политика и кадри, в разрез с обществените интереси трябва да спре! КОРУПЦИЯТА - олицетворение на днешните политически елити, ТРЯБВА да СПРЕ! Девизът "Партия и обръчи от фирми" на А.Доган, ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПРЯН! Сигнализирай за неуместен коментар