Вкиснали супи и зеленчуци: Търговска верига редовно продавала развалена храна

В Helpbook получихме сигнал за проверка от БАБХ

06.01.2024 | 06:30 Редактор: Анисия Иванова
Вкиснали супи и зеленчуци: Търговска верига редовно продавала развалена храна

В платформата на Helpbook.info все по-често получаваме сигнали за проверка от БАБХ за развалена храна, предлагана в търговски обекти. Наш потребител изрази възмущението си от известна търговска верига в София, от която закупил развалена храна от топлата витрина.

"Редовно се продава развалена храна. Няколко пъти закупуваме вкиснали супи и зеленчуци. Последната супа, която закупихме, имаше пяна и вонеше непоносимо на развалени яйца. Тъй като обикновено храната се купува за вкъщи, проблемът се установява едва когато човек се прибере", пише в сигнала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Pixabay


1
0 rate up comment rate down comment 0
А
преди 3 месеца
Топлата витрина в магазините е измислена с тази цел- да се минимизират загубите, поради което там се предлага храна с изтичащ или изтекъл срок на годност, както и развалена. Сигнализирай за неуместен коментар