Стигна се до ръкопашна схватка в Народното събрание, в мелето се включи и Пеевски

Настояваме за оставката на областния управител на София, заяви Цвета Рангелова

18.12.2023 | 10:32 Редактор: Толя Стоянова

Народните представители от "Възраждане" отново окупираха трибуната на Народното събрание в началото на днешното извънредно заседание.

"Продължаваме с бойкота на парламента. Не може да се вкарват извънредни точки, без да се минават през комисии. Настояваме за оставката на областния управител на София, както и спиране с демонтажа на ПСА", заяви депутатът от "Възраждане" Цвета Рангелова.

Въпреки бойкота на "Възраждане", НС започна своя пленарен ден. Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова направи предложение депутатите да се изказват от място и това бе прието. От ГЕРБ започнаха да се изказват от място с подвижен микрофон.

На фона на изказването на Делян Добрев пък част от депутатите влязоха в ръкопашна схватка. Видимо сред най-изнервените бе Йордан Цонев от ДПС, който атакува депутатите от "Възраждане". В мелето се намеси и Делян Пеевски.

След петминутно напрежение все пак страстите се уталожиха, а от "Възраждане" поискаха прекратяване на заседанието.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 4 месеца
Гласувайте за тия престъпници. Плащайте им заплатите на тия п р о с т а ц и. Нека да ви управляват вече 80 години овчари, агенти и некадърници. Заслужилисте си ги. *** народ, проста държава Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Уууе
преди 4 месеца
Смешни сте. Вживявате се в холивудската боза, режисирана от онзи от Хаити. Сигнализирай за неуместен коментар