Кирил Петков каза чия е заслугата Нидерландия да обърне позицията си за Шенген

Благодаря на Марк Рюте, че повярва в силата на нашата политическа воля, коментира той

15.12.2023 | 20:05 Редактор: Елеонора Танева
Кирил Петков каза чия е заслугата Нидерландия да обърне позицията си за Шенген

Днешното решение на правителството на Нидерландия да подкрепи България за членство в Шенген е еднозначна висока оценка за работата на България. От години ревностно Хага настояваше България да вземе конкретни мерки за върховенство на правото. Това коментира съпредседателят на "Продължаваме промяната" в публикация в профила си във Facebook.

"Днес виждаме, че действията на правителството и парламента ни са възвърнали доверието в България. Поздравления за успеха на премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел, както и за всички, които с екипна работа допринесоха за това. Благодаря на Марк Рюте, че повярва в силата на нашата политическа воля", пише още Петков.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
1 rate up comment rate down comment 0
Баш майстора
преди 4 месеца
Е СЕГА ВЕЧЕ ДОЧАКАХ МОМЕНТА,В КОЙТО ДА СИ ГО ПРЕМЕСТЯ /ПОРТФЕЙЛА/ ОТ ДЕСНИЯ В ЛЕВИЯ КРАЧОЛ,ЩОТО БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА ХОЛАНДИЯ ЗА ШЕНГЕН ТОВА БЕ НЕВЪЗМОЖНО.СЕГА ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ ТРИ ДНИ И ТРИ НОЩИ ЩЕ ПИЯ САМО ШАМПАНСКО ,ЩЕ КРАЧА ГОРДО ПО УЛИЦИТЕ И ЩЕ СКАНДИРАМ "ВЕЧНА ДРУЖБА С НИДЕРЛАНДИЯ,МИЛИ ШЕНГЕН ТИ СИ ЗЕМЕН РАЙ - ТВОЙТА ХУБОСТ,НАШТА ГЛУПОСТ,АХ...ТЕ НЯМАТ КРАЙ!" Сигнализирай за неуместен коментар