Хекимян: София тази вечер е окървавена, Терзиев е виновен

"Хората имат право да протестират срещу корумпирания БФС", заяви депутатът от ГЕРБ

16.11.2023 | 21:27 Редактор: Толя Стоянова
Хекимян: София тази вечер е окървавена, Терзиев е виновен

"София тази вечер е окървавена! Г-н кмете, не става с призиви, а с организация. Вашата липсва", написа Антон Хекимян във Facebook.

Повод за коментара на общинския съветник от ГЕРБ-СДС са сблъсъците между полицията и футболните запалянковци, които превърнаха центъра на София в бойно поле.

"Къде е подготвеният ви екип, с който щяхте да управлявате от първия ден? Къде са хората около вас, които да предвидят ситуацията и да осигурят безопасността в града? Битите хора, ранените полицаи, запалените кофи за боклук и арестуваните – всичко това е ваша отговорност, г-н Терзиев", заяви Хекимян.

"Кофите за боклук, инфраструктурата и бусовете не са виновни за състоянието на българския футбол" – коментар на Терзиев пред медиите. Вие обаче сте виновни за хаоса в столицата!", добави депутатът от ГЕРБ.

"Очакваме да поемете отговорност за разбитите глави и баталните сцени по улиците на града! Хората имат право да протестират срещу корумпирания БФС! #оставка за Михайлов!", написа Хекимян в социалната мрежа.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
0 rate up comment rate down comment 0
Росица
преди 5 месеца
Само бой по вандалите, това е начинът да спреш леещата се ***, която се прикрива под наименованието " футболен фен ". Тези ходят по мачове само за да създават безредици, нищо от футбола не ги интересува! Сигнализирай за неуместен коментар